Φρέσκο φαγητό στο διάστημα… made in Greece


Φρέσκο φαγητό στο διάστημα... made in Greece

Δύο Έλληνες φοιτητές έδωσαν «λύση» σε ένα από τα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστροναύτες. Ο λόγος για τον Μεταπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αυγουστίνο Πανταζίδη, και την προπτυχιακή φοιτήτρια του ίδιου τμήματος, Μαρία Κοντογιάννη, οι οποίοι σχεδίασαν το «Space Agrobox», όπως το ονομάζουν, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους αστροναύτες να καλλιεργούν μόνοι τους τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας. …..

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ.