Μια ολονύκτια γιορτή με ξεχωριστό στιλ


«Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον

Σάββατο 29 Ιουνίου Υπεύθυνος: Βαγγέλης Σπυράκης  

Το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός θα ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα μέχρι την Κυριακή το πρωί, με τα καταστήματα της πόλης του Ιλίου να παραμένουν ανοιχτά προσφέροντας τα προϊόντα τους σε δελεαστικές τιμές, με σκοπό να τονωθεί η αλληλεγγύη αλλά και η τοπική αγορά σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση καθώς τέσσερις μουσικές σκηνές με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Δημήτρης Μπάσης, Ελένη Πέτα, Ζωή Παπαδοπούλου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ορχήστρα ΕΜΜΕΤΡΟΝ, Active Member, Πετρολούκας Χαλκιάς θα δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, πολιτιστικά δρώμενα (θέατρο δρόμου, θέατρο σκιών, γκράφιτι, έκθεση βιβλίου και αθλητικές δραστηριότητες), ενώ στη γιορτή θα συμμετέχουν και οι πολιτιστικοί  σύλλογοι  της πόλης.

Στις εισόδους της πόλης θα υπάρχουν περίπτερα για να δίνουν πληροφορίες και να διευκολύνουν τους επισκέπτες καθώς και χώροι στάθμευσης.

Είσοδος ελεύθερη | Ώρα 7.00 το απόγευμα μέχρι την Κυριακή το πρωί.

  Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 20:19 Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013