Σε εφαρμογή η μεγαλύτερη ενημέρωση των Windows


Η Microsoft σήμερα εφαρμόζει το μεγαλύτερο update ασφαλείας που έχει ποτέ εφαρμόσει για τα Windows.

Το συγκεκριμένο update, που έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται μέσω του συστήματος αυτόματων ενημερώσεων των Windows, αφορά την αντιμετώπιση 34 κενών ασφαλείας, οκτώ από τα οποία χαρακτηρίσθηκαν «κρίσιμα» από την εταιρεία. Τα patches θα κλείσουν διάφορα κενά σε πολλά διαφορετικά προγράμματα, περιλαμβανομένων διαφορετικών εκδόσεων των Windows, του Internet Explorer και μερικών στοιχείων του Microsoft Office.

Ένα από τα updates αντιμετωπίζει ένα κενό στο Internet Explrorer 8 όταν λειτουργεί σε περιβάλλον Windows 7, του λειτουργικού που θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου. Οι περισσότεροι χρήστες θα κατεβάσουν στον υπολογιστής τους αυτόματα τις νέες ενημερώσεις, ενώ links για downloads μπορούν να βρεθούν και στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft. Τα Windows είναι μακράν το λειτουργικό σύστημα που στοχεύουν περισσότερο οι hackers και η συντριπτική πλειοψηφία των εκατομμυρίων ιών και εκδόσεων κακόβουλου λογισμικού.

www.kathimerini.gr  με πληροφορίες BBC

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.