Πώς να κρύψετε τον αριθμό σας όταν πραγματοποιείτε μια κλήση


Μερικές φορές μπορεί να λάβετε μια κλήση που οθόνη του smartphone σας ή το σταθερό σας να εμφανίζει ως μηδέν. Αν και αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο, δεν είναι πάντα ένας επικίνδυνος αριθμός, αλλά κάποιος που έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται ο αριθμός του τηλεφώνου του / της, πληρώνοντας ασφάλιστρα στην τηλεφωνική εταιρεία. Πώς θα σας φαινόταν να έχετε την ίδια λειτουργία στο smartphone σας / σταθερό χωρίς να πληρώνετε την τηλεφωνική εταιρεία σας. Ή ίσως αν θέλετε να κάνετε έκπληξη στο φίλο σας! Όποιος και αν είναι ο λόγος, σας παρουσιάζουμε τον τρόπο να αποτρέψετε τον αριθμό σας από το να αναβοσβήνει πάνω στην οθόνη του ατόμου που καλείτε.

Παρακάτω λοιπόν σας παραθέτουμε όλους τους τρόπους για να κρύψετε τον αριθμό σας όταν πραγματοποιείτε μια κλήση από σταθερό ή κινητό. (Η μεθοδολογία είναι η ίδια σε όλα τα δίκτυα.)

Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού σας πριν από την πραγματοποίηση μιας κλήσης: Εάν καλείτε από σταθερό τηλέφωνο, προσθέτοντας το «1831» πριν από τον αριθμό, θα κάνετε την κλήση σας ιδιωτική χωρίς αναγνώριση.

Πώς να κρύψετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου πριν από την πραγματοποίηση μιας κλήσης: Εάν τώρα καλείτε από κινητό, προσθέστε «# 31 #» στο μπροστινό μέρος του αριθμού που θέλετε να καλέσετε.

Προσοχή όμως, τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύουν σε όλες τις χώρες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.